Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

CONT  CLIENT

Cumparaturile, in magazinul nostru, dorim sa fie o adevarata placere pentru Dvs., astfel pentru inceput este nevoie de crearea unui cont personal de cumparaturi. Pentru crearea acestui cont trebuie sa urmati pasii, si sa completati toate datele in campurile prezente (va rugam sa completati toatele campurile cu datele reale, deoarece avem nevoie de acestea pentru procesarea si livrarea cat mai aficienta a comenzii Dvs., datele Dvs. sunt strict confidentiale).

MODALITATEA ONLINE

Puteti face cumparaturile online, astfel dupa crearea contului de client, puneti in cosul de cumparaturi toate produsele care va intereseaza.  Dupa alegerea tuturor produselor cautate, urmati pasii pentru finalizarea comenzii. Veti primi un email de confirmare a comenzii Dvs., care va contine de asemenea si o factura proforma cu totalul de plata (primirea acestui  mail este confirmarea ferma comenzii Dvs.).

In cazul ambelor modalitati de comanda, trebuie sa aveti in vedere faptul ca, in Bucuresti se percepe taxa de transport de 10 Lei, iar pentru transportul in restul tarii se percepe o taxa unica de 20lei. Pentru comenzile de peste 300ron NU SE PERCEPE TAZA DE TRANSPORT.